Ladataan...

Luo uusi tili.

Tarvitsemme tietosi, jotta voit seurata työmaan tilannetta, ilmoittaa kuormia, varata kalustoa sekä tilata meiltä muita töitä.

Emme jaa emmekä myy tietojasi, mutta yhteystietosi ovat muiden työmaan toimijoiden nähtävillä kun teet varauksia ja tilauksia.


Ohjeita
  Kaikki lomakkeen kentät ovat pakollisia!

Työmaa : Valitse pudotusvalikosta työmaa joka liitetään tiliisi.

Tälle työmaalle voit tehdä ajanvarauksia, lähettää työtilauksia ja tarkastaa kalenteria jossa näkyy työmaan toimitukset sekä katsoa työmaan tiedotteita ja aluesuunnitelmaa.

Logistiikkatyönjohto voi lisätä sinulle myöhemmin muitakin työmaita, jotta voit käyttä samaa tiliä seuraavillakin työmailla!

Sähköposti : Kirjoita kentään sähköpostiosoitteesi, sinun pääsy tähän osoitteeseen varmistetaan vahvistusviestillä. RaksaInfo®:n käyttö ei onnistu ilman vahvistettua sähköpostiosoitetta.
Puhelinnumero : Kirjoita kentään puhelinnumerosi, maatunnuksella, ilman välilyöntejä esim."+358404552346"
Puhelinnumerosi vahvistetaan ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä, RaksaInfon®:n käyttö ei onnistu ilman vahvistettua puhelinnumeroa!
Yritys : yrityksen tiedot haetaan PRH:n tietokannasta, kun olet kirjoittanut kenttään vähintään kolme ensimmäistä kirjainta yrityksen nimestä. Jos yrityksen tietoja ei löydy, niiden tiedot pitää syöttää käsin!
Y-tunnus: kirjoita kenttään yrityksesi/työnantajasi y-tunnus, tunnus päivittyy automaattisesti jos yrityksen tiedot löytyvät PRH:n tietokannasta. Y-tunnus löytyy yleensä kuvallisesta henkilökortistasi joka on rakennustyömailla pakollinen.
Osoite : Yrityksesi posti tai laskutusosoite. Tätä osoitetta käytetään töiden laskutukseen, jos tilaat RaksInfo®:n kautta töitä LTQ-Rakennus Oy:ltä!
Käyttäjätunnus : Valitse RaksaInfo® käyttäjätunnuksesi, käyttäjätunnusksessa on oltava vähintään 6 merkkiä
Salasana : Kirjoita salasana jonka avulla kirjaudut RaksaInfo® sivuille.
Salasanassa on oltava vähintään 6 merkkiä joista yksi on iso kirjain ja yksi on numero (esim. "Salaa1").